Maailman johtavat törmäysvaroittimet

Suojaa ihmisiä.

Turvaa ajoneuvosi.

Vähennä kustannuksiasi.

Mitä jos liikenneonnettomuuksia olisi 30% nykyistä vähemmän?

Inhimillisiä kärsimyksiä, menetettyjä työpäiviä ja kalustovaurioita olisi myös paljon vähemmän. Jälkiasenteiset Mobileye törmäysvaroittimet auttavat merkittävästi vähentämään liikenneonnettomuuksia.

Törmäykset liikenteessä johtuvat inhimillisestä erehdyksestä.

WHO:n tutkimuksen mukaan 93% kaikista liikenneonnettomuuksista johtuu inhimillisestä erehdyksestä. Neljässä tapauksessa viidestä kuljettajan huomio on herpaantunut pois liikenteestä ratkaisevat kolme sekuntia ennen törmäystä.

Liikenteessä haavoittuvimpia osapuolia ovat jalankulkijat, joiden osuus liikennekuolemista on 22%. Autoihin jälkiasennettava moderni teknologia auttaa suojelemaan kaikkia tienkäyttäjiä sekä onnettomuuksilta että niistä aiheutuvilta kärsimyksiltä ja kustannuksilta.

Törmäysvaroitin vahtii ja varoittaa herpaantumatta

Mobileyen kuljettajaa avustava järjestelmä (ADAS) perustuu ajoneuvon tuulilasiin kiinnitettävään pienikokoiseen kameraan ja kuljettajalle tietoa välittävään EyeWatch® näyttöön, jotka toimivat yhdessä törmäysvaroittimena ja kaistavahtina. Raskaissa ajoneuvoissa järjestelmää täydennetään useammilla, kuolleet kulmat kattavilla kameroilla sekä isommilla hälytysnäytöillä.

Jälkiasennettava, helppokäyttöinen järjestelmä tuottaa kuljettajalle äänimerkkejä tai visuaalisia varoituksia juuri ajoissa ennen uhkaavaa onnettomuutta, mutta ei tee itse mitään äkkinäistä kuljettajan puolesta. Järjestelmä voi myös kerätä tietoa liikenneinfrasta ja ajamisen ongelmakohdista kuljetuksista ja ajoneuvoista vastaavalle sekä infrasta päättäville tahoille.

Z

Luotettavaa teknologiaa

Mobileyen teknologia on integroitu johtavien autonvalmistajien yli 300 uuteen automalliin. Jälkiasenteisilla järjestelmillä saat nämä turvallisuusedut käyttöösi tarvitsematta uusia ajoneuvojasi.

Turvallisempia ajotapoja

Ajaessaan törmäysvaroittimella varustettua autoa, kuljettajat tulevat tietoisiksi omista ajotottumuksistaan ja mukautuvat luonnollisella tavalla turvallisempiin ajotapoihin. 

Edullinen ja kustannustehokas

Minimoimalla törmäykset Mobileyen järjestelmällä voit säästää korjauksissa ja sitä kautta vakuutusmaksuissa. Järjestelmän takaisinmaksuaika kuljetusyritykselle on tyypillisesti alle 12 kk.

Referenssejä

Vältettävissä olevat onnettomuudet vähenivät lähes 30% ja yllättäen myös matkustajien loukkaantumiset vähenivät 60%.

Turvallisuus ja turvalliset ajotavat ovat ykkös- prioriteettimme. Testasimme Mobileyen teknologiaa kolmella Lontoon bussireiteistä ja olemme ilahtuneita kokeilun lopputuloksista.

Tony Wilson

Toimitusjohtaja, Abellio Buses, Lontoo

Tulokset olivat dramaattisia - törmäysonnettomuudet vähenivät 45% ja törmäyksistä johtuvat kustannukset 91%.
Lisäksi vakuutusten korvausvaatimukset pienenivät miljoonasta dollarista 50 tuhanteen vähentäen vakuutusmaksuja ja lisäten turvallisuutta.  Ambu-Transin investointi Mobileyen teknologiaan maksoi itsensä takaisin kolmessa kuukaudessa.

Neal Kalish

Toimitusjohtaja, Ambu-Trans Ambulette

Hälytykset erottavat Mobileyen muista ratkaisuista. Jos kuljettajaa pystytään varoittamaan esim. ajamasta liian lähellä edellä ajavaa ajoneuvoa, hän saattaa hyvinkin välttää peräänajon. Suosittelen Mobileyen ratkaisua kaikkiin ajoneuvolaivastoihin, jotka haluavat jälkiasenteisilla laitteilla parantaa kuljettajien turvallisuutta liikenteessä ja vähentää onnettomuusriskiä.

Scott Cramer

Toimitusjohtaja, Certified Freight Logistics (CFL)

Usein kysyttyä

Onko automerkillä väliä?
Mobileyen jälkiasennettavat järjestelmät ovat saatavissa käytännössä kaikkiin eri valmistajien ajoneuvoihin henkilöautosta raskaaseen kalustoon.
Miten laite toimii?
Tuulilasiin kiinnitettävä kamera skannaa edessä olevaa tietä ja algoritmi analysoi kuvaa reaaliajassa tunnistaen toiset ajoneuvot, jalankulkijat, pyöräilijät, kaistaviivat ja nopeusrajoituskyltit.
Missä asennus tapahtuu?
Asennus tapahtuu maahantuojan valtuuttamassa asiakasta lähellä olevassa asennusliikkeessä tai asiakkaan tiloissa.
Millainen takuu tuotteilla on?
Mobileye tuotteilla on 12 kk takuu. 

Pyydä tarjous tai yhteydenotto