Mobileyen jälkiasennettavat ADAS-järjestelmät ovat helposti asennettavia lisälaitteita lähes kaikkiin autoihin, myös vanhempaan ajoneuvokantaan. Asennuksen tekee aina maahantuojan Adas Finlandin valtuuttama asennusliike, joita löytyy nyt eri puolilta Suomea. Asennuskumppaneiden kautta voit myös ostaa Mobileyen tuotteita.

Järjestelmän kamera kiinnitetään tuulilasin sisäpintaan kohtaan, jossa se ei haittaa näkyvyyttä, esimerkiksi taustapeilin taakse. Pienikokoinen EyeWatch-näyttölaite kiinnitetään kojelaudan vasempaan reunaan ja Mobileye 8:n tarvitsema pieni gps-lisälaite tuulilasin oikeaan reunaan. Raskaissa ajoneuvoissa järjestelmää täydennetään lisänäytöillä ja useammilla kameroilla, jotka varoittavat helposti kuolleeseen kulmaan jäävästä kevytliikenteestä.

Mobileyen varoitinjärjestelmä on intuitiivinen ja symboleiltaan helppo tulkittava yhdellä nopealla vilkaisulla.  Samoin järjestelmän antamiin äänimerkkeihin on luontaisen helppo reagoida.  Laitteiden käyttökoulutuksen saat asennuksen yhteydessä ja lisätukea voit aina kysyä myyjältä.  Ajoneuvolaivastojen kuljettajille ADAS Finland järjestää erilliskoulutuksen.

Järjestelmän uudelleenkalibrointi onnistuu myös jälkipalveluna, esimerkiksi käyttökokemuksesta syntyneiden toiveiden tai tuulilasin vaihdon yhteydessä. Ota rohkeasti yhteyttä valtuutettuihin asentajiimme!