Mobileye 6

Mobileye 6 – törmäysvaroitin on varustettu yhdellä tuulilasiin kiinnitettävällä, eteenpäin katsovalla kameralla ja pienikokoisella EyeWatch näytöllä.  Näyttö varoittaa sekä visuaalisesti että äänimerkein tahattomista kaistanvaihdoista, liian lyhyestä turvavälistä ja uhkaavasta törmäyksestä jalankulkijaan tai toiseen kulkuneuvoon. Se tunnistaa liikennemerkit ja ilmoittaa näytöllään nopeusrajoituksen muuttumisesta.

Mobileye 6- järjestelmä voidaan asentaa jälkikäteen lähes kaikkiin ajoneuvotyyppeihin. Se toimii EU:n hyväksymänä kaistavahtina, kun tuontipakettiauto halutaan rekisteröidä  kevytkuorma-autoksi.

Mobileye 6 on monipuolisuudessaan edullinen turvallisuutta huomattavasti lisäävä ratkaisu, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. 

Mobileye 6 – Ominaisuudet

Törmäysvaroitin

Mobileye 6 varoittaa kuljettajaa sekä äänimerkein että visuaalisesti uhkaavasta peräänajosta ratkaisevat pari sekuntia ennen mahdollista onnettomuutta.

Yliajovaroitin

Jos jalankulkijan tai pyöräilijän yli ajaminen uhkaa alle 2 sekunnin kuluessa, Mobileye varoittaa kuljettajaa. Yliajovaroitin toimii parhaiten kaupunkiympäristössä alle 50 km/h nopeuksilla .

Kaistavahti

Mobileye varoittajaa sekä visuaalisesti että äänimerkein kuljettajaa, jos ajoneuvo ohjautuu tahattomasti ilman vilkkua kaistaviivojen yli.

Turvavälin tarkkailu

Jos turvaväli edellä ajavaan moottoripyörään tai autoon lyhenee alle ennalta asetetun raja-arvon, Mobileye varoittaa kuljettajaa.

Ylinopeusvaroitin

Mobileye tunnistaa nopeusrajoitusmerkit ja näyttää vallitsevan nopeusrajoituksen näytöllä. Järjestelmä varoittaa liiallisesta ylinopeudesta.

Älykäs kaukovalojen ohjaus

Automaattinen lyhyiden- ja kaukovalojen vaihto pimeällä edessä olevan liikenteen mukaan. Ominaisuus on vapaavalinteinen ja saatavuus riippuu ajoneuvosta.