Mobileye 8 Connect

Uuden sukupolven Mobileye 8 Connect on kuljettajaa auttava kamerajärjestelmä, joka edistyneen telematiikkansa avulla voi kerätä dataa sekä mahdollisista vaaratilanteista että liikenneinfran ongelmakohdista asioista vastaavien tiedoksi.

Entistä tarkempi, hämärässäkin näkevä laajakulmakamera, suorituskykyisempi EyeQ-prosessori ja internetin yli tapahtuvat automaattiset päivitykset tuovat Mobileyen viimeisimmän teknologian välittömästi kuljettajan hyödynnettäväksi. 

Reaaliaikaiset varoitukset vaaratilanteista auttavat tutkitusti kehittämään ajotapoja ja vähentämään onnettomuusriskiä.

Teiden infrastruktuurin kunnossapito ja kehittäminen liikenteessä säännöllisesti ajavalla kalustolla ja Mobileye 8:n edistyneen kameratekniikan avulla on pitkän päälle taloudellisin menetelmä. 

Mobileye 8 Connect tuo tulevaisuuden teille.

Mobileye 8 Connect – Ominaisuudet

törmäysvaroitin

Törmäysvaroitin

Mobileye 8 varoittaa kuljettajaa sekä liian pieneksi muodostuvasta turvavälistä että uhkaavasta peräänajosta toiseen autoon tai moottoripyörään juuri ajoissa ennen mahdollista onnettomuutta.

Yliajovaroitin

Jos jalankulkijan tai pyöräilijän yli ajaminen uhkaa alle 2 sekunnin päästä, Mobileye varoittaa kuljettajaa. Yliajovaroitin toimii parhaiten kaupunkiliikenteessä alle 50 km/h nopeuksilla .

Kaistavahti

Mobileye varoittajaa kuljettajaa, jos ajoneuvo ohjautuu ilman vilkkua tahattomasti, kuljettajan huomiokyvyn tai ajo-otteen herpaantuessa, kaistaviivojen yli.

Ylinopeusvaroitin

Mobileye tunnistaa tietyt liikennemerkit ja näyttää vallitsevan nopeusrajoituksen näytöllä. Järjestelmä varoittaa liiallisesta ylinopeudesta asetettujen raja-arvojen mukaan.

eyeq

Automaattinen päivitys

Edistyksellinen Mobileye 8 -järjestelmä päivittää ohjelmistoaan automaattisesti verkon yli, jolloin Mobileyen viimeisimmät kehitystoimenpiteet ovat välittömästi hyödynnettävissä.

datankeruu

Analytiikkatyökalut

Reaaliaikaiset hälytykset ja niistä kerätyt raportit kannustavat turvallisempaan ajotapaan. Kuljetusvastaava voi seurata ajoneuvokaluston liikkeitä ja ajoturvallisuuden kehittymistä ja säästää kustannuksia kokonaisvaltaisesti.

Mobileye Connect – alusta

Mobileye Connect -alusta tarjoaa kuljetuksista ja kalustosta vastaaville konkreettisen työkalun kuljettajien ajotavan turvallisuuden ja taloudellisuuden kehittämiseen.

Telematiikan avulla pilvipohjaiseen palveluun kerätyt tiedot mahdollistavat monipuolisten turvallisuusraporttien laatimisenRaportit yhdistävät järjestelmän antamat varoitukset ja kiihtyvyysanturin avulla kerätyt tiedot äkillisistä jarrutuksista, kiihdytyksistä tai käännöksistä.

Raporttien avulla kuljetusvastaava pystyy seuraamaan kalustonsa liikkeitä ja sen turvallisuuden kehittymistä, optimoimaan kuljetusreittejä ruuhkien mukaan sekä säästämään merkittävästi kustannuksia onnettomuuksien, peltivaurioiden ja polttoainekulutuksen vähetessä.

Lue lisää (englanniksi):