ADAS Finland

Turvallisuutta teille. 

ADAS Finland

ADAS Finland on JandIT Oy:n aputoiminimi. ADAS Finlandin liiketoiminta on lopetettu ja Mobileye maahantuonti siirtynyt Kaha Oy:lle. 

JandIT Oy auttaa asiakkaitaan kehittämään liiketoimintaansa tuomalla maahan Suomessa vielä vähemmän tunnettua, mutta maailmalla paljon käytettyä ja koeteltua teknologiaa. Liike-idean taustalla on yrittäjän lähes 30 vuoden kokemus teollisuuden näköalapaikoilta Suomen johtavissa teknologiayrityksissä.

Mobileye

Mobileye on v. 1999 perustettu israelilainen teknologiayritys, jonka tavoitteena on kehittää kamerapohjaista teknologiaa vähentämään tieliikenteen onnettomuuksia ja ruuhkia.  Intel osti Mobileyen v.2017 yli 15 mrd. dollarilla.

Mobileye on maailman johtava kuljettajaa avustavien järjestelmien (Advanced Driver Assist Systems, ADAS) toimittaja. Suurin osa ajoneuvovalmistajista, kuten BMW, Audi, Volkswagen, Volvo, Nissan, Ford, Honda ja General Motors, on valinnut Mobileye:n turvallisuusteknologian toimittajakseen ja sitä hyödynnetään globaalisti yli 40 milj. ajoneuvossa. Mobileye on myös johtava autonomisten autojen kehittäjä.

Turvatakseen teknisen etumatkansa Mobileyella on yli 450 konenäön, tekoälyn ja ohjelmistokehityksen osaajaa päätoimipaikassaan Jerusalemissa. Lisäksi Mobileyen toimistot löytyvät Yhdysvalloista, Saksasta, Japanista ja Kiinasta.

Lue lisää Mobileye ratkaisuista (englanniksi):